top of page

Vertelwandeling in het spoor van de Eerste Wereldoorlog


In oktober 1918 bevrijdde de 9th Scottish Division Harelbeke. Tijdens de boeiende wandeling komen de oversteek van de Leie en de bevrijding van Harelbeke door Britse eenheden maar ook de daaropvolgende beschieting met gas aan bod. De wandeling start een eerste keer om 13u00 en wordt herhaald om 14u30 en om 16u00 (afstand: 1,5 km; duur: 1,5 uur). Aan elk van de drie wandelingen kunnen telkens maximum 30 personen deelnemen (vooraf inschrijven is verplicht).

Sta

rt aan Sint-Salvatorkerk, Gentsestraat 4 Harelbeke

Prijs: Gratis

Meer info en reservatie: dirk.viaene@gmail.com / 0473 920 447


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page