top of page

Meester Brancardier


Dit is de titel van de jongste uitgave van De Roede van Harelbeke. Dit oorlogsdagboek 1914-1948 van brancardier Albert De Bus, aangevuld met een korte biografie van de soldaten uit Harelbeke, Bavikhove en Hulste die sneuvelden tijdens de Eerste Wereldoorlog telt 327 bladzijden en is rijk geïllustreerd met onder andere onuitgegeven foto's die Albert De Bus nam tijdens zijn verblijf aan het front.

Het boek is aangevuld met een lijst en beknopte biografie van gesneuvelde militairen tijdens de Eerste Wereldoorlog uit Harelbeke, Bavikhove en Hulste.

Het boek kost 15.00 euro voor de leden van De Roede van Harelbeke en 18.00 euro voor niet-leden. U kan het boek afhalen op dinsdagnamiddag van 14:00 uur tot 17:00 uur in het Stadsarchief, Gentsestraat 13 bis. Een mailtje sturen naar dirk.viaene@gmail.com kan ook en we leveren dan het boek aan huis. Gratis voor Groot Harelbeke, buiten Harelbeke betaal je 5 Euro extra.


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page