Lezing: Mei '40

January 8, 2019

 

Op zaterdag, 23 februari geeft auteur Bruno Comer op uitnodiging van De Roede van Harelbeke een lezing voor de meidagen van de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft daarbij bijzondere aandacht voor Harelbeke, Bavikhove en Hulste.

 

Bruno Comer (1955) is auteur van vijf jeugdboeken, twee werken voor een ruimer publiek en een publicatie bij de Koninklijke Commissie voor Geschiedenis. Hij werd bekroond met de Jacob van Maerlant Prijs voor debutanten (1984)  en ontving in 1996 een premie in de Provinciale Prijs voor Literatuur van de provincie West-Vlaanderen. Zijn essay. '1940: de onbegrijpelijke nederlaag' (Davidsfonds 2010) kende een grote weerklank en is uitverkocht. Op het wetenschappelijke vlak is de publicatie van de oorlogsmemoires van Paul Timbal bij de Koninklijke Commissie voor Geschiedenis vermeldenswaardig (Why the Belgian Diamonds Never Fell into Enemy Hands, 2014).

 

De lezing vindt plaats in cc het Spoor om 15 uur en gebeurt in samenwerking met De Leiegouw. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Lezing: Mei '40

January 8, 2019

1/4
Please reload

Recente berichten

July 10, 2019

January 8, 2019

January 6, 2019

January 6, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon

De Roede van Harelbeke

Tuinstraat 15

8530 Harelbeke

dirk.viaene@gmail.com